Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 15 de novembre del 2010

Filet de porc a la mostassa


Ingredients:
  • Filet de porc a talls
  • Farina, sal i pebre
  • Mostassa (millor si és a l'antiga)
  • 200cc de crema de llet
  • conyac
  • oli
Elaboració:
  1. Els talls de filet es piquen amb una espàtula per fer-los més plans i grossos. Es salpebren i s'enfarinen.
  2. En una cassola afegim dues cullerades d'oli i hi fregim els talls fins que es daurin una mica. Els reservem a banda.
  3. Al mateix oli de fregir hi aboquem dues cullerades de conyac, una cullerada sopera de mostassa, la crema de llet i sal al gust. Rememem fins que espessi, (si tenim poca salsa, també hi podem afegir llet).
  4. Un cop tenim la salsa espessa, hi afegim els talls de filet i ho deixem coure 5 minuts.
Presentació:
A cada plat hi posem 2 o 3 talls de filet i els acompanyem amb xampinyons o amb arròs pilaff.

4 comentaris:

  1. mmm que bona pinta que fa ja us aniré seguint ;)

    Us faig una sugerencia,podríeu fer que el vostre bloc estigues a santfeliu esfera perquè us vegi mes gent.

    http://santfeliusfera.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Si, realment aquest bloc sembla molt interessant.
    Seguirem treballant-ho A mi m'encanta!!

    ResponElimina
  3. Convido a les meves amiuges a que s'ho mirin. Crec que algunes, els gradará

    ResponElimina