
Ingredients:
- Filet de porc a talls
- Farina, sal i pebre
- Mostassa (millor si és a l'antiga)
- 200cc de crema de llet
- conyac
- oli
- Els talls de filet es piquen amb una espàtula per fer-los més plans i grossos. Es salpebren i s'enfarinen.
- En una cassola afegim dues cullerades d'oli i hi fregim els talls fins que es daurin una mica. Els reservem a banda.
- Al mateix oli de fregir hi aboquem dues cullerades de conyac, una cullerada sopera de mostassa, la crema de llet i sal al gust. Rememem fins que espessi, (si tenim poca salsa, també hi podem afegir llet).
- Un cop tenim la salsa espessa, hi afegim els talls de filet i ho deixem coure 5 minuts.
A cada plat hi posem 2 o 3 talls de filet i els acompanyem amb xampinyons o amb arròs pilaff.
Seguro que está muy bueno
ResponEliminammm que bona pinta que fa ja us aniré seguint ;)
ResponEliminaUs faig una sugerencia,podríeu fer que el vostre bloc estigues a santfeliu esfera perquè us vegi mes gent.
http://santfeliusfera.blogspot.com/
Si, realment aquest bloc sembla molt interessant.
ResponEliminaSeguirem treballant-ho A mi m'encanta!!
Convido a les meves amiuges a que s'ho mirin. Crec que algunes, els gradará
ResponElimina