
Ingredients:
- 2 pits de pollastre
- 1 ceba grossa
- 1 cullerada de postre de curry en pols
- 200cc de nata líquida o crema de llet (pot ser baixa en grassa)
- oli
Elaboració:
- Talleu els pits de pollastre a daus una mica grossos i sofregiu-los en una cassola amb l'oli fins que quedin dauradets. Traieu-los de la cassola i reserveu-los.
- Piqueu la ceba i sofregiu-la a la mateixa cassola i utilitzant l'oli del pollastre. Quan quedi força daurada, afegiu-hi la nata i el curry. Deixeu-ho coure tot junt uns minuts remenant de tant en tant.
- Afegiu-hi el pollastre i deixeu-ho coure uns minuts més fins que la salsa sigui una mica més espessa. Remeneu la cassola de tant en tant.
Presentació:
És un plat que s'ha de servir acabat d'escalfar. Queda molt bé acompanyat d'arròs blanc tipus Basmati.
Tiene que estar muy buena
ResponEliminaM'encanta el curry! Felicitats per la proposta i el blog.
ResponEliminaMolts petons!