Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 13 de novembre del 2010

Recepta 1: pit de pollastre al curry


Ingredients:


  • 2 pits de pollastre


  • 1 ceba grossa


  • 1 cullerada de postre de curry en pols


  • 200cc de nata líquida o crema de llet (pot ser baixa en grassa)


  • oli


Elaboració:


  1. Talleu els pits de pollastre a daus una mica grossos i sofregiu-los en una cassola amb l'oli fins que quedin dauradets. Traieu-los de la cassola i reserveu-los.


  2. Piqueu la ceba i sofregiu-la a la mateixa cassola i utilitzant l'oli del pollastre. Quan quedi força daurada, afegiu-hi la nata i el curry. Deixeu-ho coure tot junt uns minuts remenant de tant en tant.


  3. Afegiu-hi el pollastre i deixeu-ho coure uns minuts més fins que la salsa sigui una mica més espessa. Remeneu la cassola de tant en tant.


Presentació:

És un plat que s'ha de servir acabat d'escalfar. Queda molt bé acompanyat d'arròs blanc tipus Basmati.

2 comentaris: