
Ingredients:
- 200g d'espinacs frescos o congelats
- 200g d'arròs
- 1litre de brou de verdures
- 1 ceba mitjana picada
- 25g de parmesà ratllat
- 50g de mantega
- oli, sal i pebre.
Elaboració:
- Posem la mantega en una cassola i hi fregim la ceba. La coem fins que es dori.
- Afegim l'arròs a la cassola i el daurem una mica.
- Afegim el brou (uns 500cc )i hi coem l'arròs uns 10 minuts.
- Afegim els espinacs i remenem uns 5 minuts més.
- Quan l'arròs estigui cuit, retirem la cassola del foc, hi afegim el parmesà i remenem. Deixem reposar 5 minuts i servim.
Presentació:
S'ha de servir just quan s'acaba de preparar. Millor amb unes fulles d'alfàbrega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada