Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 13 de novembre del 2010

Rissotto d'espinacs


Ingredients:


  • 200g d'espinacs frescos o congelats

  • 200g d'arròs

  • 1litre de brou de verdures

  • 1 ceba mitjana picada

  • 25g de parmesà ratllat

  • 50g de mantega

  • oli, sal i pebre.

Elaboració:



  1. Posem la mantega en una cassola i hi fregim la ceba. La coem fins que es dori.

  2. Afegim l'arròs a la cassola i el daurem una mica.

  3. Afegim el brou (uns 500cc )i hi coem l'arròs uns 10 minuts.

  4. Afegim els espinacs i remenem uns 5 minuts més.

  5. Quan l'arròs estigui cuit, retirem la cassola del foc, hi afegim el parmesà i remenem. Deixem reposar 5 minuts i servim.

Presentació:


S'ha de servir just quan s'acaba de preparar. Millor amb unes fulles d'alfàbrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada